Mogelijke overlast door werkzaamheden nieuwbouw aan de Prinses Beatrixlaan

Mogelijke overlast door werkzaamheden nieuwbouw aan de Prinses Beatrixlaan

Sinds vorig jaar zomer wordt op de Biotech Campus Delft nieuwbouw gerealiseerd aan de Prinses Beatrixlaan. Via dit bericht willen wij u informeren over werkzaamheden die mogelijk overlast kunnen geven op een aantal dagen in mei en juni.

Zoals u waarschijnlijk heeft gezien, ontwikkelt de bouw zich voortvarend en men is aangekomen bij het storten en vervolgens gladmaken van de betonnen vloeren. Dit gladmaken noemt men vlinderen. Het gebruik van de daarvoor bedoelde vlindermachine kan tijdelijk overlast geven in de vorm van een brommend geluid en door schijnsel van de koplampen van de machine.

Op 14 mei, 28 mei, 11 juni en 25 juni 2024 wordt overdag het beton gestort. Vlak na het storten, bij het opstijven van het beton, moet men beginnen met het vlinderen. Naar verwachting zullen deze werkzaamheden starten rond 18:00 uur tot ongeveer 02:00 uur.

Om overlast voor omwonenden te beperken, zullen de gevels aan de kant van ’t Haantje zoveel als mogelijk worden dichtgemaakt. De aannemer probeert daarnaast de werkzaamheden zo snel als mogelijk uit te voeren. Mocht u desondanks overlast ervaren van geluid of licht, dan kunt u dit melden via ons gratis (milieu)klachten telefoonnummer 0800-0231341 (24/7 bereikbaar). Bij voorbaat excuses voor eventueel ongemak.